Skip to content

Vi lager det du trenger

Velle Utviklings mekaniske verksted på 5000 m2 har en avansert maskinpark med lett tilgang til sjø- og landtransport. Bedriften har vært underleverandør av mekaniske produkter til over 2000 sluttkunder siden 1968.

Dagens verksted har moderne produksjonsutstyr (CNC) beregnet for alt fra enkeltprodukter til større serieproduksjoner. Med en stor og variert kundegruppe, er vårt hovedfokus raske omstillinger, stor fleksibilitet og korte leveringstider til avtalt tid.

Vi kan være behjelpelig med konstruksjon på 3D, og tar imot de fleste filformat. Om nødvendig, kan vår 2D laserskanner raskt lage produksjonsgrunnlag på flate komponenter. Avanserte materialer alene er ikke nok for å lage gode produkter etter kundens behov. Bedriften kan utvikle prototyper på forespørsel, da vi innehar et komplett verksted som kan gjennomføre de fleste arbeidsoperasjoner. Vi leverer daglig til offshorebedrifter, anleggsbransjen, transportbransjen, bygningsindustrien, og annen mekanisk verkstedindustri.

Alle våre kunder har sine egne rutiner i forhold til hva de ønsker av dokumentasjon som vi er godt kjent med, også på engelsk. (sertifikater, målebrev, COC osv.) I vår maskinpark finner du CNC-styrte dreibenker, fresemaskiner, laserskjærere, platesaks, og kantpresse. Vi har også platevals med forbukking samt en liten profilvals. Vårt sveiseverksted er utstyrt med moderne sveiseutstyr innen MIG/MAG- og TIG-området, og vi har god erfaring med sveising av karbonstål, rustfrie stål og aluminium. Ønsker du at et produkt som etter bearbeidelse her skal monteres, kan vi være behjelpelig med det.

Når det gjelder maskinering, er materialgrupper som Superduplex, titan, F22 osv. kjente materialer for oss. Vi kan også bistå med xylanbelegg, lakkering, galv osv.Bedriften har en stab av erfarne medarbeidere som vil være med på å utvikle og levere kundespesifikke produkter av høy kvalitet til den adresse du som kunde ønsker produktet levert til.